Vegan recepten

Yaki Udon: Japanse roerbak noodles

Yaki Udon (焼きうどん) is Japanse roerbak udon noodles met groenten, proteïne en een smaakvolle hartige saus.

13 minuten
1 personen
Een bord eten op een tafel

Simpele vegan sushi

Sushi is een bekend gerecht dat vaak met vis wordt geassocieerd, maar je kan het ook heel goed plantaardig maken!

50 minuten
2 personen
Een rechthoekig bord met drie rijen sushi

Authentieke miso soep

Miso soep is een gerecht dat niet weg te denken is uit de Japanse keuken.

20 minuten
2 personen
Miso soep in een witte keramische kom

Spitskool met plantaardige spekjes

Een eenvoudig, maar heerlijk recept voor spitskool met plantaardige spekjes en rijst met een Aziatische twist.

20 minuten
4 personen
Een krop spitskool in een zonnig veld.

Champignon ragout

Een heerlijke champignon ragout. Verassend lekker op een pannenkoek!

25 minuten
4 personen
Een mooi opgemaakte pan met champignon saus

Spaghetti carbonara

Heerlijk romige vegan spaghetti carbonara met plantaardige spekjes, haver crème fraîche en kala namak.

35 minuten
4 personen
Een rustiek bord met spaghetti carbonara op een mooi opgemaakte tafel

Honing-mosterdsaus

Een vegan variant op de klassieke honing mosterdsaus. Lekker bij een stukje vleesvervanger, of bij een salade.

5 minuten
1 personen
Een houten plank met diverse kommetjes sausen, waaronder een kommetje met honing-mosterdsaus.