Yaki Udon: Japanse roerbak noodles
Yaki Udon (焼きうどん) is Japanse roerbak udon noodles met groenten, proteïne en een smaakvolle hartige saus.
13 minuten
1 personen
Yaki Udon (焼きうどん) is Japanse roerbak udon noodles met groenten, proteïne en een smaakvolle hartige saus.
Sushi is een bekend gerecht dat vaak met vis wordt geassocieerd, maar je kan het ook heel goed plantaardig maken!
Miso soep is een gerecht dat niet weg te denken is uit de Japanse keuken.
Een eenvoudig, maar heerlijk recept voor spitskool met plantaardige spekjes en rijst met een Aziatische twist.
Een heerlijke champignon ragout. Verassend lekker op een pannenkoek!
Heerlijk romige vegan spaghetti carbonara met plantaardige spekjes, haver crème fraîche en kala namak.
Een vegan variant op de klassieke honing mosterdsaus. Lekker bij een stukje vleesvervanger, of bij een salade.